Bel 06-46392445

In vogelvlucht

M&S kozijn is in 2004 opgericht door Jos Strijbosch, die daarvoor al verschillende jaren ervaring heeft opgedaan.

Waar het allemaal begon

Jos Strijbosch is zijn loopbaan begonnen in 1980 als metselaar/timmerman in de bouw maar maakte in 1988 een overstap naar Herre Obbema in Vlierden, als monteur van Hardglassen winkeldeuren en bekledingen van RVS veelal in winkelpanden en in samenwerking met Vromco glas.
Gaande weg is daar ook inmeten, produceren en montage van aluminium kozijnen bijgekomen voornamelijk bij woningbouw en bij particulieren.
Helaas moest hij om bedrijfseconomische redenen in 1998 weg, en vond hij werk bij EKT Nederland, als monteur van kunststof kozijnen bij particulieren waar hij al snel hoofd monteur wordt.
Door zijn bouwachtergrond werd hij vooral ingezet voor serrebouw.In mei 2003 sloot EKT zijn poorten, en is Jos zijn eigen montage bedrijf begonnen, en heeft hij zich aan derde uitgeleend, die een goede monteur kon gebruiken.

Het ontstaan van M&S Kozijn

De ambitie en liefde voor het vak bleef en in november 2004 kon hij zijn droom verwezenlijken en vondt hij onderdak in Vlierden. Hier kreeg hij vestiging in het gebouw van de oude Rabobank op de Marie Curiestraat 15 waar hij de deuren openden op vrijdag 10 Februari 2005.
Gerenommeerde bedrijven zoals Inoutic en Kömmerling verwerkers die hij kende uit het verleden hebben hun samenwerking met M&S Kozijn in volste vertrouwen toegezegd en leveren nu 1e klas materialen.
Overtuigd van het uitstekend eindproduct dat M&S kozijn hun klanten aanbied.